Train de Trainer cursus 18 maart 2023

09-03-2023 15:00

Op zaterdag 18 maart a.s. organiseert Team Para Atletiek een “Train de Trainer” cursus. Deze cursus is speciaal voor professionals die (beginnende) sporters met een fysieke beperking tijdens het beoefenen van hun sport op de juiste manier willen begeleiden. Het doel is allereerst om deze mensen te leren hoe ze beter kunnen bewegen met hun hulpmiddel, of dat nu een orthese of prothese is.

Meer informatie of aanmelden

Team Para Atletiek organiseert deze cursus voor alle professionals die in aanraking komen met iemand met een fysieke beperking. Of je nu fysiotherapeut, bewegingsagoog, trainer of gymdocent bent, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze cursus. Er zijn geen kosten aan verbonden en Team Para Atletiek zorgt voor de catering.

 

Je kunt je aanmelden via deze link

 

Datum:

zaterdag 18 maart 2023

Tijdstip:

09.00-13.00 uur

Locatie:

Olympisch Stadion

Olympisch Stadion 2

1076 DE  Amsterdam

entree: rechts van de hoofdingang (poort)

Docenten:

Guido Bonsen en Anna Kalinakova

 

Programma

De cursus bevat een combinatie van theorie en praktijk. Tijdens het praktische deel kijken de cursisten/trainers mee bij de trainingsgroep van die zaterdag. Na aanmelding ontvang je van ons het definitieve programma van de cursus.

 

Deel 2 van de cursus volgt op 25 april 2023. We gaan dan dieper in op de stof. De uitnodiging hiervoor krijg je na je deelname op 18 maart. 

Mobility Clinic Apeldoorn

Anna geeft ook training tijdens de Mobility Clinic op 1 april 2023 bij AV’34 in Apeldoorn. Wil je er op 1 april ook bij zijn? Uiteraard ben je ook dan van harte welkom!

Je kunt bij je aanmelding aangeven of je naar de Mobility Clinic komt.