Verbouwing ProReva Zwolle

22-08-2024 12:00

Vanaf maandag 26 augustus 2024 starten we met een grondige verbouwing van de kantoorruimtes in onze vestiging te Zwolle. De verbouwing duurt naar schatting 5 weken.

 

Verbouwingsoverlast

Hebt u tussen maandag 26 augustus en 30 september een afspraak bij ProReva in Zwolle? Houd dan rekening met deze verbouwing. We doen ons uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken, maar een verbouwing brengt altijd wat ongemak met zich mee. We kunnen niet voorkomen dat het stoffig wordt en houd ook rekening met geluidsoverlast. Omdat er tijdens de verbouwing bouwvakkers en schilders actief zijn, kan het ook iets drukker zijn dan u gewend bent. 

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de voortgang. 

Nieuwe kantoren voor onze collega's

De werkzaamheden vinden niet plaats in de ruimtes waar u als klant komt. Rechts van de receptie gaan we meerdere kleine kantoren transformeren tot één grote ruimte, zodat onze collega's meer ruimte krijgen voor hun werk en op een efficiëntere manier met elkaar kunnen samenwerken. 

We vragen uw begrip voor deze tijdelijke situatie. Heeft u vragen of loopt u tegen knelpunten aan? Spreek ons gerust aan of neem contact met ons op. 

Update 10-09-2024

De verbouwing verloopt volgens planning. De wanden zijn verwijderd. Dit biedt een open en vernieuwde ruimte. Inmiddels is de opbouwfase gestart.

En is zelfs al een blauwe wand in de huisstijlkleur van ons nieuwe merk ForMotion Orthopedie!