Nieuwe website ProReva

10-04-2024 15:00

Wat vind jij van de website van ProReva?

ProReva lanceert binnenkort een nieuwe website. Een goed moment om te bepalen of er verbeterpunten zijn. Jouw mening telt! Vul onze enquête in en laat weten wat jij belangrijk vindt.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Vul de enquête in voor het verbeteren van de nieuwe website van ProReva

Kan onze (digitale) communicatie beter?

We maken onze website tenslotte voor jou als klant van ProReva. We willen je niet alleen de beste hulpmiddelen bieden, maar ook de beste service en aan jouw informatiebehoefte tegemoet komen.
Wat vind jij belangrijk? Welke informatie wil je kunnen vinden op onze website en hoe? Door deel te nemen aan de enquête help je ons beter te begrijpen wat jij belangrijk vindt. Jouw feedback is voor ons van grote waarde en draagt rechtstreeks bij aan het verbeteren van onze website. Niet alleen voor jou, maar ook voor andere gebruikers van de website van ProReva.

Jouw mening telt!

Ben je klant bij ProReva? En wil je ons helpen? Namens ProReva worden er in de enquête ongeveer 15 vragen gesteld over de kwaliteit van onze website en hoe we de communicatie tussen ProReva en jou kunnen verbeteren. Het invullen duurt ongeveer tien minuten. We stellen je suggesties, feedback en andere input op prijs.

Doe je mee? Klik op de onderstaande link en deel jouw gedachten met ons. Geef vooral zo eerlijk mogelijk antwoord. Je kunt je antwoorden anoniem aanleveren. 

Alvast hartelijk dank voor je deelname.