Digitaal werken bij ProReva

04-07-2023 12:00

Digitaal werken wordt meer en meer de standaard. Dat realiseren we ons bij ProReva maar al te goed. Er zijn steeds meer digitale oplossingen in de markt, maar niet elke nieuwe oplossing blijkt een belofte waar te kunnen maken. We onderzoeken continue nieuwe methodes, producten en software en beoordelen zorgvuldig welke innovaties ons kunnen helpen om een nog beter hulpmiddel voor onze klanten te maken. Of om onze processen soepeler te laten lopen, waar jij als klant ook van profiteert.

Handspalken en vingerspalken met 3D-techniek

We werken samen met 3D leveranciers voor het aanmeten en bestellen van 3D geprinte handspalken en vingerspalken (splints/ringen). Met de 3D oplossing kunnen we vaak sneller dan voorheen een precies op maat gemaakte handspalk leveren. Het proces is een stuk prettiger voor jou als klant en eenvoudiger dan de traditionele methode van aanmeten met gips. We maken een digitale opname van de hand, die we vervolgens heel eenvoudig op de computer kunnen optimaliseren. Als we tevreden zijn met het ontwerp, kunnen we met één druk op de knop een perfect op maat gemaakte handspalk of vingerspalk bestellen. Het eindproduct wordt 3D geprint en binnen no time geleverd.

Verdiepingscursus 3D scannen en corrigeren

Onlangs volgden onze instrumentmakers een verdiepingscursus voor het digitaal corrigeren. We kunnen steeds meer digitaliseren, maar het proces is nog relatief nieuw en in ontwikkeling. Innoveren gaat tenslotte met vallen en opstaan. We vinden het belangrijk dat iedere klant een perfect passend en veilig hulpmiddel krijgt. Daarom benaderen we de overgang naar digitaal werken kritisch. Zo zorgen we ervoor dat iedere aanmeter bij ProReva goed opgeleid is in deze nieuwe techniek. We beoordelen voor ieder hulpmiddel of de software al zo goed is doorontwikkeld dat het eindproduct net zo goed (of beter) is dan wanneer we je hulpmiddel op de traditionele manier aanmeten.

We hebben er steeds meer vertrouwen in dat 3D de techniek van de toekomst is!