Druppies kortingsactie

20-10-2022 12:00

TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE KORTING OP DRUPPIES REGENLAARSJES

Noord heeft ‘m er al op zitten. Volgende week is regio midden aan de beurt. Dan begint in het midden van het land de herfstvakantie. De voorspellingen zijn goed; als je nu naar buiten kijkt, schijnt de zon waarschijnlijk volop. En dat blijft zo. Al zal er volgende week vast af en toe een bui vallen, het wordt weer om naar buiten te gaan!

Herfst 2022, kortingsactie Druppies fashionboot, gekleurde regenlaarsjes van 100% natuurrubber

Tips voor activiteiten

Trek je laarzen aan, stamp in de plassen en speel in de modder. Ga op paddenstoelenjacht of ga op zoek naar kastanjes, eikels, gekleurde bladeren of beukennootjes. Op deze pagina staan allerlei leuke tips om te knutselen met de schatten die je in het bos vindt.  

Op de website van Natuurmonumenten kun je leuke buitenactiviteiten in de bossen bij jou in de buurt vinden. Er is heel veel te ondekken!

Ook leuk: Staatsbosbeheer heeft meerdere kabouterpaden in de bossen uitgezet. Ook bij jou in de buurt.

ProRevaShop geeft korting op Druppies

Wat ga jij doen? Er is keuze genoeg! En omdat het herfstvakantie in onze regio is, geven we tot het eind van de maand 20% korting op onze populaire Druppies Regenlaarsjes.

‘Love the weather’ is de slogan van Druppies. Dit Nederlandse merk maakt vrolijke gekleurde regenlaarsjes van 100% natuurrubber. Dankzij het soepele materiaal en de bredere schacht past het laarsje ook over een spalk. Verkrijgbaar in maat 20 t/m 42.