Werkzaamheden aan de weg ProReva Apeldoorn

21-08-2023 12:00

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden aan de weg bij ProReva en Klimmendaal.

De werkzaamheden zijn op dinsdag 22 augustus begonnen bij de huisartsenpraktijk aan de Arnhemseweg 2. Volgens planning zijn de werkzaamheden half oktober 2023 gereed. ProReva en Klimmendaal blijven gedurende de werkzaamheden bereikbaar. 

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen die bij ProReva moet zijn zo min mogelijk overlast ervaart. Toch kunnen we niet voorkomen, dat er gedurende het project wat overlast zal zijn. 

Update wegwerkzaamheden Arnhemseweg 11 Apeldoorn

26-9-2023
We zijn weer bereikbaar via de voorzijde/hoofdingang aan de Arnhemseweg 11. Het blijft nog even wat chaotisch voor de deur met graafmachines, veel gele verkeersborden en hopen zand, maar de straatstenen liggen er weer in!
Je kunt ons weer bereiken via de kruising Stoomwezenstraat/Arnhemseweg. 

Hoofdingang afgesloten van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 september

18-09-2023
Klimmendaal en ProReva zijn zo lang mogelijk bereikbaar gebleven via de voorzijde / hoofdingang. Nu is het moment gekomen dat de werkzaamheden ook daar beginnen.

We blijven bereikbaar vanaf de 1e Wormenseweg. Vanaf dinsdag 19 september is het hek aan de achterzijde dagelijks open van 07.00-22.30 uur.

Hulpdiensten, zoals GHOR, politie, brandweer en ambulancediensten moeten Klimmendaal en ProReva via de voorzijde kunnen bereiken. Daarom verzoeken we iedereen om daar geen fietsen of auto’s te parkeren.